Szilvaleves

szilvalevesFinom leves az év minden időszakában.

Frissen szedett gyümölcsből vagy mirelitből érdemes készíteni.

Könnyen, gyorsan elkészíthető.

Egészséges leves.

 

Hozzávalók

 15 szilva

 1 liter víz = 3 bögre víz

 3 evőkanál méz

 1 kávéskanál fahéj

 1 kávéskanál szegfőszeg

 fazék

 kanál

 botturmix

 

Elkészítés

A szilvákat kimagozzuk, félbe vágjuk.

A szilvákat betesszük a fazékba.

A fazekat 180 fokra forrósítsd.

A liter vizet öntsd a fazékba.

A mézet tedd a fazékba.

A mézet a legvégén érdemes beletenni a fazékba.

A méz jótékony anyagai nem tűnnek el, ha 

alacsony hőfokon keverjük az ételbe.

A fahéjat tedd a fazékba.

A szegfűszeget tedd a fazékba.

A szilvákat főzd puhára.

A szilvákat turmixold össze.

Kész a finom szilvaleves könnyen érthetően

Könnyen érthető kommunikációval készült recept.